Sälja

Att sälja på auktion

mynt silver

 

 

Funderar du på att sälja ett eller kanske flera föremål?

Det lönar det sig att sälja hos oss då all vår verksamhet sker på kommission. Det ligger i vårt intresse att få så höga priser för objekten som möjligt. Som kund kan du alltid lita på att allt går rätt till och att du får ut högst möjliga pris för dina föremål. Vi har sedan 2012 haft våra uppdragsgivares förtroende.

 

Det första steget är att ta kontakt med oss genom telefon 0709498103, mail info@nykopingsauktionsverk.com eller ett personligt besök. Vi finns på plats för att ta emot er i lokalen under öppettiderna.

 

Vi utför även hembesök och värdering på plats. Gäller ditt ärende större delar av ett hem, dödsbo eller särskilda samlingar vill vi gärna att ni kontaktar oss för tidsbokning. Värderingen är alltid kostnadsfri.

 

Från att du lämnar in föremålet till att det kommer ut på auktion har vi som mål att det inte skall ta mer än 5 dagar. Sedan ligger det ute på nätauktion mellan 9 till ca 11 dagar. Säljs inte föremålet första gången eller kommer inte föremålet upp till det bestämda reservationspriset, startar auktionen om igen – utan extra kostnader.

 

Vår målsättning är att just ditt föremål skall nå en köpare som är villig att betala extra mycket för att just det du säljer.

Provisioner

Vår säljprovision är endast 15 % inkl. moms på det klubbade priset samt 100 kr inkl. moms i hanteringskostnad per föremål. Vi tar endast betalt om vi lyckas att sälja ditt föremål!

Allmänt

Nyköpings Auktionsverks auktioner sker i ett nationellt auktionsnätverk – auctionet.com. Här kommer du som säljare i direkt kontakt med över 110 000 registrerade kunder över hela världen som alla är intresserade av auktioner och auktionsföremål. Det kan vara antikhandlare, konstälskare och samlare eller de som vill köpa lite roliga föremål till hemmet än vad som erbjuds i ”de stora varuhusen”. I och med att föremålet visas för många intresserade köpare gör det att föremålen kan få många bud och därmed höga slutpriser.

 

Vårt arbetsområde innefattar Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa samt Södertälje.

Onlinevärdering

Beskrivning

Uppge information föremålet.

Personuppgifter

Fyll i fälten nedan.

Namn

E-post

Gata

Postnr./Ort

Telefon

Objekt

Klicka på knappen för att ta ett foto direkt eller välj befintligt foto.

Objekt 1
Objekt 2
Objekt 3
Objekt 4
Objekt 5